<small id='GpUD0H'></small> <noframes id='mMB39'>

  • <tfoot id='pcN1QloM'></tfoot>

      <legend id='SrYv5XBo'><style id='8AHPhxzqQ'><dir id='BSc1tu'><q id='KWmoMtjQ'></q></dir></style></legend>
      <i id='4itmVDunI'><tr id='BGhiZm'><dt id='aXtem2H01'><q id='Zmg3'><span id='Ol5spKF7'><b id='JqIcXE'><form id='0pytTS1'><ins id='tLTw'></ins><ul id='jeUz4Rh'></ul><sub id='OwyN'></sub></form><legend id='RuTovI1S'></legend><bdo id='5DTV7'><pre id='nWZ5YI'><center id='SDq84czd'></center></pre></bdo></b><th id='IZGnwkNCu'></th></span></q></dt></tr></i><div id='DpoG3s1dP'><tfoot id='54LEIzq'></tfoot><dl id='rEx70Ydc'><fieldset id='w3avY9H'></fieldset></dl></div>

          <bdo id='QGZH'></bdo><ul id='JSpUeN7dmn'></ul>

          1. <li id='XHvjPYk'></li>
            登陆

            动力优化的多功能模范丨比利时DIJKSTEIN多功能大楼

            admin 2019-10-03 256人围观 ,发现0个评论

            DIJKSTEIN Multipurpose Building / WE-S architecte动力优化的多功能模范丨比利时DIJKSTEIN多功能大楼n

            来自建筑事务所的描述:Sint-Katelijne-Waver 政府要求建一座多功能建筑,包括多功能厅,同时也有日托中心与小型图书馆。这座建筑面积为1800平方米,场地面积3500平方米。为了使这座建筑更有影响力,多功能会所位于建筑的中心。

            Text description provided by the architects. The municipality of Sint-Katelijne-Waver required a building consisting of a multipurpose hall,attend as well as a daycare centre and a small library. The building has a footprint of more than 1.800 m2, situated on a plot of just 3.500 m2. In order to realize a building as compact as possible, the multipurpose hall is situated in the centre of the site.

            日托中心、其他辅助空间和图书馆围绕多功能厅布置。多功能厅与周围其他空间联系紧密。另外,室外区域设置了娱乐场。

            The daycare centre, as well as all logistic spaces and th动力优化的多功能模范丨比利时DIJKSTEIN多功能大楼e library are organized around the multifunctional hall. This allows for easy interaction between the multipurpose hall and the surrounding spaces. In addition, a considerable outdoor area remains available as a playground.

            极佳的建筑朝向给建筑带来充足的日照,娱乐场上提供了宽阔的视野。为了保证新建筑与街道对面的现有学校的联系,沿街立面采用相同的材料,构成街道的统一。

            An optimal orientation hereby allows sufficient daylight entering the building, offering wide views on the playground. In order to guarantee a good interaction between the new buil动力优化的多功能模范丨比利时DIJKSTEIN多功能大楼ding and the existing school on the other side of the street, a uniform materialization of the street surface promotes slow traffic.

            客户希望这是一座被动式建筑。由于紧凑的设计和外部窗户的设计,能源性能能够得以优化,而不需要使用昂贵的干预手段。

            The municipality wanted to deliver a passive building. Thanks to the compact design and the strategic placement of the exterior windows, the energy performance could be optimized without the use of expensive interventions.

            建筑设计:WE-S architecten

            地点:比利时

            类型:可持续性建筑

            首席建筑师:WE-S architects

            客户:Sint-Katelijne-Waver

            面积:1865.0 ㎡

            项目时间动力优化的多功能模范丨比利时DIJKSTEIN多功能大楼:2018年

            图片:Johnny Umans

            Architects: WE-S architecten

            Location: Maanhoeveweg, 2860 Sint-Katelijne-Waver, Belgium

            Category: Sustainability

            Lead Architects: WE-S architects

            Clients: Municipality of Sint-Katelijne-Waver

            Area: 1865.0 ㎡

            Project Year: 2018

            Photographs: Johnny Umans

            由专筑网飞鱼,小R编译

            【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

            请关注微信公众号
            微信二维码
            不容错过
            Powered By Z-BlogPHP